Nye og brugte Utility/ Specielle maskiner til salg, køb og salg på Truck1 Danmark
Danmark - Dansk | EUR
00
Log ind eller tilmeld dig
Katalog
Sælge
Indsæt en annonce
Arbejdskøretøjer tilhører kategorien af specielle maskiner, som bruges af kommunale tjenester til at vedligeholde og reparere byers infrastruktur. Forskellige typer af arbejdskøretøjer gør det muligt at reducere graden af manuel arbejdskraft og dermed optimere arbejdsprocessen. Arbejdskøretøjer er klassificeret i forhold til deres funktion: bortskaffelse af affald, gaderengøring, behandling af flydende og fast affald og spildevandsbearbejdning. Hovedtyperne af arbejdskøretøjer:
  • skraldebiler;
  • fejemaskiner;
  • slamsugere;
  • kranvogn;
  • kommunale traktorer.
En anden gruppe af specielle transportenheder er udrykningskøretøjer, såsom brandbiler og ambulancer. Alle de nævnte typer maskiner, kan nemt findes i Truck1 kataloget. Kataloget indeholder tilbud fra de bedste europæiske forhandlere, som er specialiseret i at sælge brugte arbejdskøretøjer og foretrækker brands som DAF, Mercedes-Benz, Volvo, MAN.
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.