Brugte walking floor sættevogne: find den bedste deal

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 163
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Valgmuligheder

Valgmuligheder

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 9

Køb og salg af brugte walking floor sættevogne på Truck1

Walking floor sættevogne udstyret med et horisontalt system til lasthåndtering hører under kategorien: multifunktionelle trailere. Sådanne transportenheder er perfekte til transport af løsvægt (savsmuld, afgrøder, osv.).

Walking floor sættevogn: overblik over opbygningen

Den største fordel er gulvdesignet med dets specielle glideelementer, der gør det muligt at aflæsse lasten i mindre dele. Taget i betragtning, at walking floor sættevogne også kan bruges til at transportere indpakket gods og diverse andre varer, udgør disse vogne et godt alternativ til de konventionelle lukkede sættevognstrailere, ligeledes gør modellerne med en vippeplatform (som ofte er brugt inden for landbrugs-, skov- og genbrugsindustrien).

Opbygningen af disse specielle sættevogne indeholder gulvet med hydrauliske glideelementer (som har ansvaret for at udligne vægten jævnt), et fleksibelt eller solidt tag og sidedørene. Brugte walking floor sættevognstrailere til rimelige priser er tilgængelige på Truck1. På grund af et specifikt katalog til denne type af sættevogne, har du mulighed for at udvælge det tilbud, som bedst opfylder din virksomheds behov. Vi samarbejder med pålidelige europæiske forhandlere, som sælger sættevogne fra de bedste producenter: Knapen, Schmitz.

Resultater fundet: 163
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.