Brugte sættevogne med tip, tipvogne sættevogne

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1327
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 67

De bedste tipsættevogne til levering over hele Europa

Byggeri og landbrugsdrift er stort set umuligt uden maskineri med tippelad. I den henseende er brugen af en sættevogn med tip i kombination med en trækker meget udbredt. Tipsættevogne er velegnet til transport af gods i løsvægt. En krop af aluminium anvendes til lette lasttyper og en stålkrop anvendes til tungere last.

Efterspørgslen efter tipsættevogne er konstant stigende, ligeså er antallet af tilbud på den internationale hjemmeside Truck1. Der er et bredt udvalg af sættevogne med tip fra Langendorf, Kaiser, Benalu, Schmitz og fra andre velrenommerede producenter.

Vælg bekvemmeligheden ved Truck1’s katalog

Hvis du har brug for at sælge hurtigt, eller for at finde en brugt sættevognstrailer med tip til salg, velkommen til Truck1, en specialudviklet online-platform. Vi forbedrer kontinuerligt vores service og udvider vores samarbejde med pålidelige europæiske forhandlere, der også hele tiden udvider deres lagerbeholdninger med tilbud fra de mest velrenommerede mærker: Benalu, Schmitz, Kaiser.

Yderligere informationer om fordelene ved en sættevognstrailer med tip og de særlige egenskaber derved er tilgængelige her.

Resultater fundet: 1327
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.