Brugte sættevognstrailere med gardinsider, telte sættevogne

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1257
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 63

Et udvalg af brugte sættevognstrailere med gardinsider til salg fra Europa

Sættevogne med gardinsider er den mest udbredte type af sættevognstrailere. Højkvalitetsstoffet der bruges til presenningen er holdbart og sikrer effektivt lasten mod vind og vejr. Mange sættevogne er konfigureret til at have bevægelige sider og et sammenfoldeligt tagsystem, hvilket gør af- og pålæsning lettere (det foldbare tag tillader brug af en manipulator kran).

Truck1’s internationale platforms formål er, at hjælpe dig med at finde de mest relevante brugte sættevognstrailere med gardinsider til salg. Derfor giver vi dig så mange tilbud, som er tilgængelige på det brugte marked, som muligt.

Forbedre din transportservice med Truck1

Vi samarbejder med kompetente forhandlere fra Europa. De specialiserer sig i de mest populære producenter af sættevogne med gardinsider: Schmitz, Krone, Kögel, Fruehauf.

De særlige egenskaber ved disse køretøjer er beskrevet her. Hvis du har brug for specifikke detaljer om en sættevogn vi har til salg, kontakt da venligst sælgeren direkte.

Resultater fundet: 1257
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.