Brugte tanksættevogne: opfyld dine behov med Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 412
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 21

Køb og sælg brugte tankbiler sættevogne online fra hele verden

Sættevogne udstyret med tanke bruges til at transportere flydende gods som brændstoffer og gas, levnedsmidler og tørlast i løsvægt. Tankkapaciteten afhænger af køretøjets godkendte totalvægt og den transporterede lasts relative massefylde. Til cementtransport anvendes tanke med lille kapacitet og til petroleumsbrændstoffer anvendes tanke med meget stor kapacitet.

Tanksættevogne: nøgleaspekter

Opbygningen af en tanksættevogn kan være meget forskellig: en enkelt kropsramme; en dobbeltlaget med termoisolerende beklædning; med mulighed for at arbejde under tryk; en flersektionskonstruktion. Således, er denne type sættevogn yderst specialiseret til én specifik anvendelse. Hvis du planlægger at købe en brugt tanksættevogn, skal du vælge den model, der er mest egnet til de arbejdsforhold du beskæftiger dig med.

Resultater fundet: 412
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.