Brugte blokvogne, nedbygget platforme sættevogne

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 929
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 47

Pålidelige blokvogne til salg fra hele Europa

En blokvogn er en lav, godsbærende platform uden sider. En sådan trailer er beregnet til at transportere tunge og overdimensionerede genstande (herunder dem, der ikke kan skilles ad og transporteres med andre transportmidler). Blokvogne kræver højtydende trækkere på grund af den høje lasteevne. Løft- eller foldbare ramper bruges til at læsse lasten.

Populære mærker i Truck1’s specielle katalog

Truck1 har en yderst brugervenlig brugerflade og et simpelt navigeringssystem, der giver dig mulighed for at udvælge de mest velegnede brugte blokvogne til salg fra de bedste europæiske mærker:

  • Goldhofer;
  • Faymonville;
  • Nooteboom Trailers;
  • Broshuis.

De tekniske detaljer på blokvogne er analyseret i denne artikel.

Vores katalog giver dig utallige tilbud på blokvogne, som kan opfylde alle dine behov. For at komme i kontakt med en forhandler, brug da venligst en særlig kontaktformular der indeholder de mest populære emner, denne er tilgængelig under hver enkelt annonce. Det er også muligt at kontakte sælgeren via de telefonnumre, der er oplyst i annoncen og på forhandlerens profil.

Resultater fundet: 929
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.