Brugte sættevogne med containerramme: find fair priser på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 502
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 26

Det varierede udvalg af brugte sættevogne med containerramme fra hele Europa

Swap-body sættevogne bruges til at transportere ISO-containere på land. En container er den nemmeste og faktisk den mest sikre transportboks til langt de fleste typer gods på lange og ekstra lange distancer. Container fragt med lastbiler er en essentiel del af containerfragt generelt, da lastbiler transporterer containere fra skibshavne og ud til kunder.

Special funktioner ved moderne sættevogne med containerramme

I dag er der en stigning i produktionen af swap-body sættevogne. Moderne sættevogne adskiller sig fra tidligere modeller i forhold til deres anvendelsesspektrum. Kendte producenter af sættevognsudstyr følger efterspørgslen i markedet og fokuserer på universelle typer af sættevogne til kombineret containertransport.

Sådanne vogne skal være holdbare, pålidelige og nemme at bruge for at kunne klare den krævede mængde shipping. En swap-body sættevogn kan bære en vægt på op til 40 tons. For at egne sig til dette formål bruges en speciel fladvogn. Og for at sikre lastens sikkerhed under transport er konstruktionen udstyret med et specielt affjedringssystem.

I Truck1 kataloget finder du hundredvis af brugte swap-body sættevogne til salg. Vi prøver at give vores besøgende et bredt udvalg af tilbud fra europæiske forhandlere, hvilket betyder, at du har muligheden for at købe en swap-body sættevogn fra Renders, Krone, Fruehauf, Van Hool til de bedste priser.

Resultater fundet: 502
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.