Brugte swap chassis sættevogne: vælg Truck1 til at købe køretøjer

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 13
Filter

Søgekriterier

search

Stand

Stand

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 1

Vores udvalg af brugte swap chassis sættevogne til dine specielle behov

En swap chassis sættevogn består af en universal lastplatform (enten svejst eller monteret med låsebolte), installeret på et slidstærkt chassis. Med andre ord, er det grundlæggende en sættevogns opbygning, der bruges til at montere forskellige typer åbne og lukkede kroppe med et bestemt anvendelsesformål. Således kan swap chassis sættevogne bruges til at bygge forskellige typer af sættevogne på.

Ting at overveje

Den mest efterspurgte model i denne kategori af swap chassis sættevogne er dem med tre aksler. Der er også modeller med et større antal aksler (otte eller endnu flere). Sådanne chassiser er designet specielt til at transportere ekstra tung last. Derudover kan swap chassis sættevogne udstyres med systemer, der løfter en eller flere aksler for at spare på dækkene. Formålet med Truck1 er at hjælpe dig med at valget af det passende køretøj. Vores lager af brugte swap chassis sættevogne til salg fra ledende producenter som Krone, Schmitz, Pacton er en kollektion af de nyeste tilbud fra ledende europæiske sælgere af kommercielle transportkøretøjer.

Resultater fundet: 13
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.