Brugte autotransportere til varig drift

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 66
Filter

Søgekriterier

search

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Til transportering

Til transportering

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 4

Brugte sættevogne til autotransport til rimelige priser på Truck1

Autotransporter sættevogne (biltransportøren sættevogne) er en speciel type af sættevogne, som bliver brugt til at transportere tunge køretøjer, biler, entreprenør og landbrugsmaskineri på offentlige veje.

Afhængigt af kategorien af de transporterede enheder, har autotransportere et eller to niveauer. Generelt er autotransporteres overbygning designet til at være let og solid. For effektivt at beskytte lasten mod eventuelle skader under transport kan autotransportere være udstyret med presenning og foldesider.

Moderne autotransportere har særlige fastgørelsesmekanismer, som sikrer lige vægtfordeling og at lasten er godt fastspændt. Derudover, bliver der ofte brugt forskellige typer ramper til at udføre af- og pålæsningsmanøvrer uden at skulle bruge ekstra udstyr.

Markedslederne inden for dette segment er Lohr (det franske mærke) og Kässbohrer (det tyske mærke). Hvis du leder efter en brugt autotransporter til salg står Truck1’s internationale platform til din service. Du finder de bedste tilbud fra europæiske forhandlere i vores katalog. For yderligere information om en specifik transportenhed, kontakt da venligst sælgeren direkte.

Resultater fundet: 66
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.