Brugte flatbed trailere med sider, fladvogne sættevogne

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 704
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kapasitet, kg

Kapasitet, kg

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg
Side 1 af 36

Køb og salg af brugte sættevogne med sider i Europa

En fladvogn med sidefjæle (fladvogne sættevogne) hører til kategorien af åbne transportkøretøjer. Det strukturelle design på denne sættevogn er meget simpelt.

Strukturelle egenskaber ved flatbed sættevogne med sider

Grundlaget er en fladvognsplatform, som er udstyret med sammenfoldelige eller aftagelige sider. Stål eller aluminium anvendes som materiale til fremstilling af disse trailere. Derudover, kan en fladvogn udstyres med en aftagelig ramme.

Fladvogne transporterer gods, der ikke kræver særlige transportforhold og er modstandsdygtige over for miljømæssige faktorer (for eksempel, metal, mursten, plader).

Fordelene ved sådanne køretøjer er blandt andet den åbne adgang til lastplatformen (der garanterer hurtig af- og pålæsning) og konstruktionens lette vægt (hvilket giver en høj lasteevne).

Gå på opdagelse i Truck1’s katalog og find brugte fladvogne sættevogne til salg og vælg den mest egnede til dine behov fra Schmitz, Krone, Pacton, Schwarzmüller og andre producenter.

Resultater fundet: 704
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.