Leasing af lastbil på Truck1
Danmark - Dansk | EUR
00
Log ind eller tilmeld dig
Katalog
Sælge
Indsæt en annonce

Leasing af lastbil

Benyt vores leasing partneres services til at købe erhvervskøretøjer, entreprenør- og landbrugsmaskiner uden at skulle betale den fulde pris på én gang. Vi giver dig en fremragende mulighed for hurtigt at kunne udskifte din maskinpark uden, at der behøver være store omkostninger forbundet dermed. Bare vælg de køretøjer du har brug for på vores hjemmeside og forhandl de næste steps med vores leasingpartnere!

Hvilken som helst type maskine på vores hjemmeside kan leases: traktorer, lastbiler, lastvogne med vippelad, entreprenør- og landbrugsmaskiner samt andre erhvervskøretøjer, der kan opfylde din virksomheds behov.

Den grundlæggende opbygning af en leasingaftale er som følger: du finder en sælger og vælger en maskine eller et transportmiddel, der opfylder dine behov. Vores partner leasingfirma køber det valgte køretøj, arrangerer forsikring og leverer køretøjet til dig. På denne måde kan du kan starte med at bruge køretøjet med det samme. Din del indebærer at lave en forudbetaling (udgør normalt 10-40% af den samlede pris), at modtage køretøjet og derefter foretage de faste månedlige betalinger, som normalt betales ud af den indtjening du får, som et resultat af at benytte køretøjet.

På samme tid bibeholder du din virksomheds arbejdskapital og drager nytte af væsentlige skattebesparelser. Ved leasingkontraktens ophør kan du overtage køretøjet ved at betale restværdien efter alle leasingydelserne er betalt. Se venligst nærmere detaljer.

Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.