Tankbiler lastbiler

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 581
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 30

Køb og sælg brugte tanklastbiler online

Tank lastbiler transporterer flydende, gas, finkornet gods og løsvægt. Tankene er lavet af aluminiumsplader, rustfri og almindelig stål, og plastik. Aluminiumsmodeller er karakteriseret ved deres lette konstruktion, høj modstandsdygtighed mod korrosion og evnen til at beskytte lasten ved lave temperaturer. Afhængig af cross-section formen, skelner man mellem tre typer af tanke: cirkulære, elliptiske og ”kuffert-formede” (med tyngdepunktet flyttet mod bunden). Strukturelt set er der enkelt-sektions og multi-sektions tanke.

Klassificeret på baggrund af den transporterede last

Tanklastbiler bliver hovedsageligt klassificeret på baggrund af den type last de transporterer:

  • brændstoftank lastbiler
  • gastank lastbiler
  • bitumentank lastbiler
  • cementlastbiler
  • mælkelastbiler
  • fodertankbiler
  • meltankbiler

Afhængig af lastens egenskaber kan tankene være udstyret med dampjakke, selvstændig opvarmning eller have isotermiske egenskaber.

I Truck1 kataloget finder du et bredt udvalg af brugte tankbiler til salg. Vores mål er at hjælpe dig med at udvælge og købe en tankbil, der opfylder dine behov. Vi samarbejder med pålidelige europæiske forhandlere, som har tankbiler til salg fra mærker som Renault, Mercedes-Benz, Volvo, Iveco, MAN og andre mærker.

Resultater fundet: 581
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.