Liftdumpere lastbiler

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 135
Filter

Søgekriterier

search

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Til transportering

Til transportering

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 7

Vores udvalg af brugte liftdumpere, tilbudt af de bedste forhandlere i Europa

En liftdumper er en lastbil designet til at klare specialtransportopgaver. Den består af et åbent lad med en aftagelig container, en af- og pålæsningsmekanisme, såvel som sidestøtteben, der sikrer maskinens stabilitet under arbejdsopgaven.

Specille funktioner ved liftdumpere

Sådan en type lastbil er udbredt inden for bolig og den offentlige sektor, landbrug, industriproduktion og byggeri til følgende formål: afskaffelse af husholdningsaffald, løst affald eller løse materialer. En af hovedfordelene ved liftdumpere er de aftagelige containere. En multilift eller transportabel kran kan bruges som løftemekanisme. Multiliften læsser lasten ved hjælp af hydraulik. Den portable kran udfører sit arbejde med en arm og en sving mekanisme. De fleste liftdumpermodeller udfører aflæsningen ved hjælp af en dump mekanisme.

På grund af dens høje løfteevne, muligheden for hurtig container skift og nem anvendelighed, er liftdumpere et relativt udbredt type køretøj.

Du kan hurtig udvælge og købe en liftdumper på Truck1’s hjemmeside. Der er alt du har brug for til formålet: et bredt udvalg af liftdumpere til salg fra MAN, Iveco, DAF, Scania, en brugervenlig brugerflade og muligheden for at kontakte sælgeren direkte.

Resultater fundet: 135
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.