Lastbiler varevogne, lastbiler lukkede kasser

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 977
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Til transportering

Til transportering

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 49

Fast lastbiler varevogne fra pålidelige forhandlere

Lastbiler varevogne er, sammen med andre lastbilmodeller, meget efterspurgte i Europa. Årsagen er, at de er gode til at klare opgaver, hvor succeskriteriet er at have så meget last med som muligt og samtidig beskytte det fra uhensigtsmæssige vejrforhold. Mangler du en bokslastbil eller vil du gerne finde købere til erhvervskøretøjer? Du kan nå opnå begge dele med online platformen Truck1. Forhandlere af de førende mærker (Mercedes Benz, MAN, Renault, Volvo mv.) har allerede placeret deres tilbud i vores katalog og hver dag stiger antallet af relevante tilbud. Se her for at få detaljer om bokslastbiler.

Vælg bekvemmeligheden ved vores specielle katalog

Mens du overvejer dit valg anbefaler vi, at du kontakter sælgerne for at bekræfte den oplyste information. Du kan også placere en ”eftersøges” annonce, hvor du kan pointere de krævede tekniske specifikationer på en kassevogn. Sådanne ordre sendes til alle vores forhandlere, som har matchende køretøjer på lager. Held og lykke med dine handler!

Resultater fundet: 977
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.