Lastbiler med lad

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1341
Filter

Søgekriterier

search

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 68

Vores udvalg af fladvogne lastbiler til salg fra hele Europa

Fladvogne lastbiler med sider hører til kategorien af multifunktionelle køretøjer. Der er forskellige typer af sådanne lastbiler. Differentieringen afhænger af lasteevnen, akselkonfigurationen, motortypen og af- og pålæsningsudstyr. For at gøre din søgning efter en fladvognslastbil med sider nem og hurtig, har den internationale hjemmeside Truck1 klassificeret deres udvalg af lastbiler i forhold til mærker, sælgers land, akselkonfigurationer og emissionsklasser. Vores online platform blev udviklet til at hjælpe dig med at finde passende tilbud fra de bedste forhandlere af erhvervskøretøjer. Vores katalog indeholder et bredt udvalg af fladvognslastbiler med sider fra velkendte producenter som Mercedes, Iveco, Scania, Renault, Volvo og andre.

Vælg bekvemmeligheden ved vores specielle katalog

Hvis du er interesseret i detaljerne omkring en annonce, kan du kontakte forhandleren direkte gennem kontaktinformationen, der bliver vist på annoncen, eller du kan lave en forespørgsel på den manglende information ved hjælp af en speciel formular, som du kan udfylde under annoncen. Vi anbefaler dig at være opmærksom, når du undersøger et tilbuds specifikationer og at tage et nærmere kig på informationen om sælgeren. Disse tips kan hjælpe dig med at tage den bedste beslutning.

Resultater fundet: 1341
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.