Lastbiler kroghejse

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 797
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Til transportering

Til transportering

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 40

De bedste lastbiler med kroghejs til levering over hele Europa

Lastbiler med kroghejs er højeffektive køretøjer, der bruges til pålæsning og transport. Et simpelt og alsidigt design sparer både tid og penge.

På grund af en speciel hydraulisk mekanisme, er det muligt at arbejde med forskellige typer af strukturer. Det betyder, at du kan justere dette praktiske køretøj, til at klare forskellige opgaver inden for forskellige kategorier som byggeri, industri, landbrug og offentlige services.

Drag fordel af vores online service

Et kroghejs system bliver beskrevet her.

En nem måde at finde en lastbil med kroghejs til salg på er en online søgning. Drag fordel af Truck1’s webside, hvor tusindvis af europæiske forhandlere har placeret deres annoncer. Vores katalog indeholder et bredt udvalg af køretøjer fra ledende mærker:

  • MAN,
  • Mercedes Benz,
  • Scania, mv.

Hvis du ikke kan finde detaljer om enten maskineriet eller dets sælger, kontakt da venligst forhandleren for yderligere information.

Resultater fundet: 797
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.