Lastbiler chassis

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 753
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Til transportering

Til transportering

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 38

Tilbud på cap chassis lastbiler fra de førende mærker

Komponenterne på et lastbil chassis er tydelige ud fra navnet. På trods af køretøjets simple konstruktion har sådanne lastbiler et stort potentiale for forskellig praktisk anvendelse. Det er muligt at montere forskellige typer overbygninger på ladet for at få speciallastbiler (tiptrailere, autotransportere, træstamme transport, kølevogne, mv.). Udvalget af modeller giver mulighed for at vælge brændstof- og affjedringstype, antallet af aksler og den påkrævede lasteevne. Onlinekataloget med erhvervskøretøjer på Truck1 bugner med lastbil-chassiser fra Mercedes-Benz, Iveco, MAN, Volvo, Scania og andre førende mærker. En yderst funktionel søgemaskine på hjemmesiden, giver dig mulighed for at finde passende tilbud i forhold til udspecificerede parametre.

De gode egenskaber ved lastbil-chassiser er beskrevet her.

For at købe et lastbil-chassis med det multifunktionelle lad, der kan klare adskillige transportopgaver, bør du tage et grundigt kig på den udvalgte lastbils tekniske data. Hvis noget er udeladt, kontakt da venligst sælgeren.

Resultater fundet: 753
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.