Gardin lastbiler, lastbil skydegardin

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 567
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 29

Vores udvalg af gardinlastbiler til salg fra hele Europa

Gardin lastbiler hører til kategorien af erhvervskøretøjer, som anvendes til godstransport, hvor der ikke kræves særlige temperaturforhold. Dette er den mest udbredte type af erhvervskøretøjer. Gardinerne kræver ikke nogen speciel behandling og er lette at montere og afmontere. Eftersom gardinerne dækker hele rammen, giver de også god beskyttelse til det transporterede gods.

Vælg vores brugervenlige service

Online handelsplatformen Truck1 er en god mulighed for at købe og sælge gardinlastbiler uden for meget besvær. Vores brede vifte af tilbud giver dig mulighed for at sammenligne køretøjer fra hele Europa i forhold til følgende kriterier:

  • mærke (herunder de ledende mærker inden for området: Mercedes, Man, Volvo, Scania og andre);
  • pris;
  • akselkonfiguration;
  • euronorm.

Mangler du en gardinlastbil til salg? Truck1’s internationale platform giver dig et bredt udvalg af de bedste tilbud fra europæiske forhandlere. Se vores artikel om gardinlastbiler og vælg det køretøj, der passer bedst til dine behov. I vores specielle katalog finder du alle markedslederne: MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Iveco.

Resultater fundet: 567
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.