Containerbiler/ veksellade lastbiler

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 400
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 20

En række brugte lastbiler med containerramme til salg fra hele Europa

En containertransporter (veksellade lastbiler) er et tung-last køretøj med en universal fladvogn. Hovedformålet med sådanne lastbiler er at transportere forskellige slags containere på offentlige veje. Traditionelt bliver begrebet ”containerfragt” brugt om transport af gods på vandet. En containertransporter er linket mellem containerterminaler på havne og godsets destination. Containertransporters nyttelast varierer fra 18,000 kg til 35,000 kg. Chassiset har normalt to til fire aksler. De mest gængse modeller har 6x2 akselkonfigurationen. I tilfælde, hvor brugen af container teknologier ikke er muligt på grund af godsets egenskaber eller krav om specielle forhold, kan swap-bodies bruges i stedet for containere. Swap-bodies kan produceres i forskellige versioner: tip, isotermiske, køle, mv. For at gøre containertransportere mere bredt anvendelige, er nogle modeller udstyret med pålæsningsramper og hydrauliske affjedrings systemer.

Vælg vores brugervenlige service

Vil du gerne købe en containertransporter, som kan opfylde dine behov og blive en pålidelig assistent i din forretning? Med brug af Truck1’s simple sidenavigering, kan du finde det udstyr du har brug for fra førende europæiske forhandlere. Der er et bredt udvalg af brugte containertransportere og swap-body lastbiler til salg fra MAN, Mercedes-Benz, Scania, Volvo og DAF i vores katalog.

Resultater fundet: 400
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.