Biltransportøren lastbiler

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 380
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Kilometertal km

Kilometertal km

Til transportering

Til transportering

Brutto vægt, kg

Brutto vægt, kg

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Side 1 af 19

Køb og sælg brugte autotransportere over hele Europa

Køretøjstransport (biltransportøren lastbiler) er en vigtig del af trafik flowet. Optimering af omkostninger og menneskelige ressourcer har forårsaget brugen af specialplatforme kaldet autotransportere. Autotransportere er designet til transport af dyrere biler, hvilket er årsagen til, at de er i høj kurs hos bilsælgere. Fordelene ved autotransportere i forhold til andre medium-distance shippingmetoder er følgende.

Fordele ved autotransportere i forhold til andre shipping metoder

  • Levering til sælgerens udstilling;
  • Hurtigere pålæsning (autotransportere er justeret til automatisk pålæsning af biler);
  • Brændstofbesparing (i forhold til at fragte hver enkelt bil individuelt);
  • De transporterede køretøjers sikkerhed;
  • En autotransporteres kapacitet (hvilken overstiger kapaciteten af en almindelig shipping container).
Brugen af autotransportere reducerer aflønning, rejseomkostninger og udgifter; det søger også for at undgå transportskader på nye køretøjer. Du kan læse om de bedste mærker inden for autotransportere her, samt om deres brugsegenskaberne og hvordan du skal udvælge dit køretøj. Denne information vil hjælpe dig med at købe en autotransporter, som du kan lide!

Resultater fundet: 380
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.