Nye og brugte Lastbiler til salg, køb og salg på Truck1 Danmark
Danmark - Dansk | EUR
00
Log ind eller tilmeld dig
Katalog
Sælge
Indsæt en annonce
En lastbil (et heavy-duty køretøj) – er et transportmiddel beregnet til transport af tungere last. ”Lastbil” konceptet er en bred definition og indbefatter sættevognstrækkere, såvel som erhvervskøretøjer og endda pick-up trucks. Lastbiler bliver primært klassificeret på baggrund af deres lasteevne:
  • Lette erhvervskøretøjer med en totalvægt på 7,5-15 tons, f.eks. Renault Master, VW Crafter;
  • Mellemstore lastbiler med en totalvægt på 15-40 tons, f.eks. Volvo FL eller Volvo FE, designet til by- og regionaltransport;
  • Tunge lastbiler med en totalvægt på 40-100 tons, designet til at fragte tunge konstruktioner (Volvo FMX, Renault C og Trakker);
  • Heavy-duty dumpere med en totalvægt på 100-400 tons, f.eks. Cat 797 F, osv.
Lastbilers akselkonfiguration kan variere fra 4x2 til 8x8, alt efter motorens størrelse og lastbilens formål. Mine- og entreprenørdumpere er oftere udstyret med 4x4, 6x4, 6x6 eller 8x6 akselkonfigurationer. Lastbiler bliver udstyret med passive og aktive sikkerhedssystemer, for at kunne bruge lastbilen i på vejen og i byområder. Disse systemer inkluderer Hill start-assistent og selvjusterende forlygter. Derudover opfylder en moderne lastbil også kravene, der vedrører førerens komfort og interiørets ergonomiske indretning, til start en gearstang og til slut et sted at sove. Mangler du en brugt lastbil til salg i Europa? Truck1’s online markedsplads står til din tjeneste. Der er tusinder af lastbiler på lager fra førende europæiske forhandlere. Bliv en af de utallige tilfredse kunder, der har draget fordel af vores services!
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.