Brugte kombi-såmaskiner

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 340
Filter

Søgekriterier

search

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 17

Vores udvalg af kombisåmaskiner fra de bedste forhandlere i Europa

En kombisåmaskine repræsenterer en mere kompleks maskine, der består af både en harve og en såmaskine. De fleste er designet til at blive trukket af en traktor. Når maskinen bliver trukket hen over den allerede pløjede jord og sår, slår den jordklumper i stykker, rusker op i jordpartiklerne og dækker frøene til. Sådant maskineri er beregnet til såning af hvede, majs, byg osv. Inden for større landbrug.

Hovedfordelene ved kombisåmaskiner

  • sørger for ordentlige furer til såning
  • sparer en masse tid

Søg efter brugte kombisåmaskiner til salg i dette specielle katalog på Truck1. Dets formål er altid at være ved hånden og vise et bredt udvalg af tilbud fra troværdige europæiske sælgere, der arbejder med kendte brands som Amazone, Kverneland, Horsch og andre.

Resultater fundet: 340
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.