Nye og brugte Landbrugsmaskiner til salg, køb og salg på Truck1 Danmark
Katalog
Sælge
Indsæt en annonce
Type
Det er almen viden, at landbrugsmaskineri er den drivende kraft inden for landbrugssektoren. Moderne højeffektiv udvikling, herunder informationsteknologier, bidrager til en betydelig stigning i landbrugets produktivitet gennem automatisering og mekanisering af alle arbejdsopgaver. Landbrugsmaskiner er klassificeret på baggrund af de centrale landbrugssektorer: afgrøder, kvægopdræt og skovbrug. Hver klassificering har sin egen større gruppe af specialudstyr, som anvendes på forskellige produktionsstadier. Processen for dyrkning af afgrøder er ordnet efter følgende typer af landbrugsmaskineri:
  • til jordbearbejdning (plove, landbrugstromler, harver);
  • til såning (forskellige såmaskiner);
  • til pleje af afgrøder (speciel vandings- og gødningsudstyr);
  • til høstning af afgrøder (skærebord, slåmaskiner, høstmaskiner af forskellig slags);
  • til efter-høst arbejde (transportbånd, anhængere, kornrensere). Kvægopdrætsproduktionen drager fortrinsvist nytte af foderblandingsvogne, malkemaskiner og siloudstyr.
Det vigtigste transportmiddel, der udfører langt størstedelen af de landbrugsmæssige arbejdsopgaver, er en traktor. Truck1’s internationale platform hjælper dig med at finde pålidelige forhandlere, som er specialiseret i at sælge specialudstyr. På listen over landbrugsmaskineri vil du se adskillige tilbud fra Claas, John Deere, Fendt og New Holland. Udstyrskataloget svømmer i tilbud fra Krone, Deutz, Amazone, Kverneland. En simpelt designet navigering på siden og et bredt udvalg af brugte landbrugsmaskiner har til formål at lette din søgning. Derudover, har du mulighed for at kunne sammenligne eksempler på maskiner, der opfylder dine behov, efter deres specifikationer.
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.