Tromler, vejtromler

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1928
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 97

Vores udvalg af brugte tromler til dine specielle behov

Tromler tilhører en kategori inden for entreprenørmaskineri. De bruges til at komprimere jord og ler, såvel som asfalt og betonoverflader. Alt efter anvendelsesområdet er der manuelle, slæbe- og selvkørende tromler. Den sidstnævnte modifikation er beskrevet nærmere.

Før købet af en brugt tromle, er det afgørende at have in mente hvilken type overflade, der skal arbejdes på. Afhængig af overfladens materiale bliver tromler inddelt i asfalt og jord.

Den detaljerede information om klassificeringen af tromler, de foretrukne mærker, samt en sammenligning af de mest populære tromle modeller er tilgængelig her.

Resultater fundet: 1928
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.