Brugte luftkompressorer: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 578
Filter

Søgekriterier

search

Auktion, leje

Auktion, leje

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Valgmuligheder

Valgmuligheder
Side 1 af 29

Køb og sælg brugte luftkompressorer online

På grund af, at luften som ressource er sikker og ren har luftkompressorer en bred vifte af anvendelsesområder inden for fritid og vedligeholdelse i mange forskellige miljøer (hjemme, i virksomheder mv.).

Opbygningsmæssigt, er en luftkompressor en enhed, der omdanner strøm fra en elektrisk motor/ diesel eller benzin motor til potentiel energi, der opbevares i en tryktank eller, med andre ord, trykluft. Luften presses ind i en opbevaringstank og trykket stiger. Så snart trykket stiger til dets øvre grænse stopper kompressoren. Derefter, er trykluften opbevaret i tanken og kan bruges senere. Efter at have brugt al den kinetiske energi fra luften, tænder kompressoren igen for at fylde tanken med trykluft.

Luftkompressor typer

Luftkompressorer klassificeres på baggrund af det leverede tryk:
  • lav-tryks kompressorer;
  • medium-tryks kompressorer;
  • højtryks kompressorer.

En anden klassifikation involverer maskinens design- og funktionsprincipper:

  • Blad roterende kompressorer;
  • turbo kompressorer.

Se et bredt udvalg af brugte luftkompressorer her i Truck1 kataloget. De bedste europæiske forhandlere tilbyder dig et udvalg af mærker (Atlas, Compair, Kaeser og andre) og priser, der passer til dine behov.

Resultater fundet: 578
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.