Brugte kraner: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1747
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 88

Søg efter forskellige slags brugte kraner

Kraner er lavet til at udføre de tungeste opgaver, der kan forekomme, når det kommer til at løfte gods og fragt. Løfteevnen afhænger af typen. De højeste tårnkraner løfter fra 2 til 125t i gennemsnit, mens nogle mobilkraner praler af en løfteevne på 2000t. Kraners løfteevne afhænger af distancen til godset: jo tættere godset er på kranen, jo mere vægt kan den løfte og vice versa: jo længere kranens arm skal udskydes, jo mindre vægt kan der løftes op i luften.

Uanset typen kan alle kraner udstyres med forskelligt arbejdsudstyr, der passer til specifikke former for gods (kroge, polygrabber, skovlgrab mv.)

Fordele ved at bruge Truck1 til at finde en passende kran til salg

Du er på det rette sted, hvis du søger efter de bedste tilbud på kraner og krantilbehør på det europæiske online marked. Kan du godt lide processen med at grundigt at udvælge en maskine, der opfylder dine kriterier, eller vil du have denne del af købet klaret for dig? Uanset, står vi klar til at hjælpe dig og sende din forespørgsel ud til tusinder af forhandlere, der alle repræsenterer respekterede mærker som Liebherr, Grove, Demag, Tadano mv. Vi anbefaler dig at sikre, at sælgeren tilbyder tilstrækkelig vedligeholdelse efter salget, hvilket er med til at sikre en lang levetid og en tilfredsstillende drift af kranen. Derudover, er det fordelagtigt i forhold til den samlede pris på ejerskabet.

Resultater fundet: 1747
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.