Brugte knuseanlæg: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 666
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 34

Find, sammenlign og vælg din brugte knuser

En knuser er en specialdesignet maskine, der bruger en metaloverflade til at knuse eller komprimere større sten i mindre dele eller finere masser.

Typer af knuseanlæg

Knusning er det første skridt inden for mineral udvinding og knusere er uundværlige maskiner inden for minedrift og stenbrud. Forskellige typer af knusere bliver designet i forhold til i hvor stor en grad de knuser startmaterialet. En anden faktor i klassificeringen af maskinerne er størrelsen på råmaterialet. Derfor er der primære og sekundære knusere, der arbejder på grovere materialer, såvel som tertiære og kvaternære modeller, der reducerer malm partikler til finere partikler.

På samme måde som knuseanlæg er konstrueret til maksimum produktivitet, er Truck1 markedspladsen designet til at give dig de bedst mulige tilbud. Mens du søger efter brugte knuseanlæg til salg, udnyt da vores avancerede navigeringsværktøjer, verificerede forhandlere fra hele Europa, samt et bredt udvalg af maskiner, produceret af ekspertproducenter som Sandvik, Mesto og mange flere.

Resultater fundet: 666
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.