Hjulgravemaskiner, gravemaskiner på hjul

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1015
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 51

Vores udvalg af brugte hjulgravere til dine specielle behov

Hjulgravere repræsenterer en populær type af tunge maskiner til flytning af jord. Dens opbygning består af et to-akslet chassis, et roterende førerhus, en bom med en fastgjort arm og et arbejdsredskab for enden af armen. Eftersom hjulgravere primært anvendes til gravning af render, huller og fundamenter, er deres hovedredskab en graveskovl.

Skovle kommer i forskellige former og størrelser. Kraften til at presse skovlen gennem jorden bliver leveret af en gravearm. Armen flyttes ved hjælp af to hydrauliske cylindere fyldt med olie.

Fordele ved hjulgravere

En særlig fordel ved hjulgravere er, at de kan køre på offentlige veje med en fart på op til 60 km/t. Derfor kan de hurtigt nå hen til hvilket som helst arbejdsområde, uden at skulle transporteres.

Under arbejdet på byggepladsen bør hjulgravere understøttes af støtteben for at forbedre stabiliteten.

Når du søger efter brugte hjulgravere til salg, udnyt da Truck1’s katalog. Hvis formål er altid at være klar til at give dig et bredt udvalg af tilbud fra de bedste europæiske forhandlere, der forhandler markedsledende mærker som Liebherr, Caterpillar, Volvo, Hitachi, Atlas og mange andre.

Resultater fundet: 1015
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.