Brugte læssemaskiner på hjul: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 2709
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 136

Køb og salg af brugte hjullæssere online

Hjullæssere er karakteriseret ved den høje alsidighed, som følge af luftaffjedring, samt en bred vifte af skovle og andet tilbehør. Hovedparameteret ved en hjullæsser er dens motoreffekt. Køretøjer med lav, medium eller høj motoreffekt bliver valgt på baggrund af opgavens omfang.

Øg din fortjeneste med et bredt udvalg af tilbud på Truck1

Har du brug for at købe en hjullæsser eller for at indrykke det relevante køretøj til salg? Den internationale webside Truck1 hjælper dig med at opnå dine mål. Vi samarbejder med de bedste forhandlere af entreprenørmaskiner:

  • Volvo;
  • Caterpillar;
  • Komatsu;
  • Hyundai;
  • Case, etc.

Når du vælger en passende hjullæsser og sammenligner priser, anbefaler vi, at du har transportomkostningerne in mente, da disse forøger den endelige pris på maskinen.

Resultater fundet: 2709
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.