Gradere, vejhøvle

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1645
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 83

Brugte motor gradere til salg på Truck1 til at hjælpe din søgning

En motor grader er en tung entreprenørmaskine, som er udstyret med et dozerblad, der bliver brugt til at udjævne brede og plane overflader. De mest gængse anvendelsesområder af motor gradere er på byggepladser og ved vedligeholdelse af veje. Deres hovedfunktion er at forberede grundlaget for veje, ved at gøre det bredt og fladt, så der kan lægges asfalt ovenpå. Dette er også kendt som ”finish grading”, mens ”grov grading” er udført med skrabere og bulldozere.

Opbygningen af moderne motor gradere

Størstedelen af de motor gradere, der bliver produceret og anvendt i dag er med knækstyret chassis. De har typisk tre aksler. I den ene ende af maskinen er motoren og førerhuset monteret oven på bagakslerne. Den tredje aksel er monteret på forenden af køretøjet og dozerbladet er i midten. Truck1 varelageret tilbyder et bredt udvalg nye og brugte motor gradere til salg. Vi samarbejder med troværdige europæiske forhandlere, som står klar til at hjælpe dig. De er dedikerede til de store navne i industrien som Caterpillar, Volvo, Komatsu og flere andre. Gennemse de seneste annoncer, tjek specifikationer på de udvalgte køretøjer og tag direkte kontakt til sælgeren for at få alle detaljer.

Resultater fundet: 1645
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.