Brugte dumpere: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 1365
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 69

Køb og sælg brugte dumpere på favorable betingelser ved hjælp af Truck1

En dumper er en type lastbil designet til at flytte bulkgods fra et sted til et andet (ofte på byggepladser). Aflæsningen sørges for ved hjælp af hydrauliske komponenter, som løfter det åbne lad op, så indholdet bliver læsset af på jorden.

Dumpere er tilgængelige i en række forskellige konfigurationer, hvor hver enkelt er designet til en specifik opgave. Deres største anvendelsesområder er byggeri, miniindustri og infrastruktur (veje, broer, tunneler osv.).

De mest gænge typer af dumper lastbiler

  • Knækstyrede dumpere
  • Lastbildumpere
  • Larvebånds dumpere
  • Mini dumpere

Det fulde udvalg af populære modifikationer af dumpere er tilgængeligt her på Truck1.

Efter at have valgt den kategori du er interesseret i, kan du se de seneste annoncer. Vi samarbejder med troværdige europæiske forhandlere, som tilbyder brugte dumpere til salg fra verdens top producenter Volvo, Caterpillar, Terex og andre.

Resultater fundet: 1365
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.