Brugte bulldozere: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 2978
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 149

Find, sammenlign og udvælg din brugte bulldozer på Truck1

En bulldozer (begrebet er ofte forkortet til bare ”dozer”) er en kraftfuld maskine, udstyret med en stor metal plade (et dozerblad) foran til at skubbe jord og sten væk og efterlade et fladt grundareal. Bulldozere er normalt også udstyret med et klo-lignende værktøj (en ripper) på bagenden til at løsne tæt pakkede materialer.

Dozere bliver brugt til en bred vifte af opgaver på byggepladser, miner og grusgrave, sværindustri fabrikker og endda militærbaser. Dette alsidige køretøj kan lave udgravninger og grøfte i overfladen, udjævne jord som er dumpet af lastbiler, udjævne overfladen omkring læsseudstyr samt fjerne forskellige slags forhindringer. Derudover, er bulldozere effektive inden for visse typer af gravearbejde.

Bulldozere: oversigt over konstruktionen

En almindelig bulldozer traktor er oftest monteret på larvebånd. Sådanne maskiner er hovedsageligt beregnet til hårdt terræn. Sommetider kan bulldozere også konstrueres som firhjulstrukne køretøjer.

Bladene bliver normalt løftet og skubbet ned ved hjælp af hydraulik. Med hensyn til deres placering kan blade fastgøres 90 grader over for rammen eller i en vinkel. I sidstnævnte tilfælde anvendes yderligere ”vippecylindre” til at justere vinklen under kørsel.

Ripperen kan være enten en enkelt enhed (et enkelt skaft) eller en gruppe af to eller flere enheder (flerskaftet rippere).

I dette Truck1 katalog finder du hundredevis af brugte bulldozere til salg. Vi forsøger at give vores besøgende at bredt udvalg af muligheder fra de mest kompetente europæiske forhandlere. Vælg det bedste passende tilbud fra Caterpillar, Komatsu, Liebherr og andre producenter.

Resultater fundet: 2978
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.