Brugte boremaskiner: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 626
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 32

Søg efter forskellige typer borerigge på Truck1

En borerig er beregnet til at lave huller i jordens overflade. Normalt, kommer den i form af en kæmpe konstruktion, der er udstyret til at lave vandbrønde, oliebrønde og naturgasbrønde. Der er også mobile borerigge (monteret på lastbiler eller trailere) med en konstruktion der ligner en mobilkran. Sådanne køretøjer udfører normalt boringer af vandbrønde.

Borerigge: anvendelsesområder

Ved hjælp af en borerig er det muligt at undersøge underjordiske minerallagre og teste de fysiske egenskaber af sten, jord og grundvand. Derudover, bruges de ofte til at installere underjordiske konstruktioner (underjordiske forsyningsanlæg, tunneler mv.).

Truck1’s online platform er stedet for dem der er interesserede i at købe og sælge brugte borerigge og relateret udstyr. Sammenlign en række relevante annoncer ved at kigge på billederne og specifikationerne. Du kan bruge filtrene på venstre side til at vælge en af de velrenommerede mærker (Atlas, Tamrock, Sandvick og flere) og kontakte sælgerne af maskinerne for yderligere detaljer.

Resultater fundet: 626
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.