Brugte asfaltmaskiner: Drag fordel af de mange tilbud på Truck1

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 814
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp

Valgmuligheder

Valgmuligheder
Side 1 af 41

Brugte asfaltmaskiner til overkommelige priser

Processen med at anlægge veje består af flere stadier, der involverer brugen af komprimerings- og asfaltmaskiner.

Hvis der er behov for forudgående fræsning, udføres dette af en asfalt-koldfræser. Disse maskiner er udstyret med en stor roterende tromle, som er designet til at fræse vejoverfladen.

Når det kommer til at lægge asfalten ud, udføres dette arbejde af en asfaltudlægger, der arbejder i kombination med en dumper eller et andet køretøj der transporterer materialerne (bliver fyldt ind i asfaltlæggerens tragt).

Udnyt Truck1’s service

Et stort udvalg af brugte asfaltmaskiner til salg er tilgængelig på Truck1’s varelager. Kun pålidelige europæiske forhandlere indrykker deres annoncer her. Udforsk billederne og specifikationer på asfaltmaskiner produceret af Vögele, Dynapac, Wirtgen, Bitelli og andre ledende mærker, for at finde det bedste maskineri til dine specielle forretnings behov.

Resultater fundet: 814
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.