Asfaltudlæggere, asfaltudlæggere på bælter og på hjul

Sorter efter
  
Søgeresultater
  
Resultater fundet: 300
Filter

Søgekriterier

search

Pris, EUR

Pris, EUR

År

År

Driftstimer, h

Driftstimer, h

Motor magt, hp

Motor magt, hp
Side 1 af 15

Et stort udvalg af asfaltlæggere til salg til dine specielle forretningskrav

Asfaltudlæggere, eller bare udlæggere, er designet til at lægge asfalt på overfladen af veje. Ud over at lægge hot-mix asfalt, udfører de også en mindre komprimering inden vejene bliver nivelleret af tromler. En dumper opererer normalt i nærheden af asfaltudlæggeren for at straks at kunne føde materiale til udlæggerens tragt. Derefter bliver asfalten transporteret gennem transportbåndet til sneglen, som spreder materialet ud foran afretteren. Til sidst tager afretteren bunken af asfalt og spreder den ud over vejen og giver samtidig den første grad af komprimering.

Sådan får du gavn af Truck1’s online markedsplads

Asfaltudlæggere findes i forskellige størrelser. For at finde den udlægger, der vil opfylde dine krav, tag og gennemse det specielle Truck1 katalog. Vi har samlet de bedste tilbud på brugte asfaltlæggere fra de førende europæiske forhandlere, for at kunne efterkomme dine behov. Udnyt filtrene på venstre side for at specificere din søgning i forhold til én af de førende producenter: Dynapac, Vögele, Bitelli, ABG og andre.

Resultater fundet: 300
Søgning er gemt!

t1test

Tilføjet til favoritter
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.