Nye og brugte Entreprenørmaskiner til salg, køb og salg på Truck1 Danmark
Danmark - Dansk | EUR
00
Log ind eller tilmeld dig
Katalog
Sælge
Indsæt en annonce
Type
Udtrykket "entreprenørmaskiner" anvendes som et fællesnavn for en række tunge køretøjer og andet udstyr, der er specielt designet til at udføre specifikke opgaver inden for byggeri og reparation af bygninger og veje samt i mineindustrien. Afhængig af anvendelsesområdet er entreprenørmaskiner opdelt i et større antal kategorier. Derudover, er der også stor forskel på udstyrets funktionalitet i mange af kategorierne. Især kan man skelne mellem selvkørende køretøjer (hjul- eller larvefødder) og stationære maskiner, som transporteres ved hjælp af specielle blokvogne.

Klassifikation af entreprenørmaskineri afhængig af brug

  • Jordbearbejdning (gravemaskiner, gummiged, bulldozere);
  • Udstyr til beton transport og forarbejdelse (betonblandere, cement lastbiler);
  • Byggekøretøjer (konventionelle eller knækstyrede dumpere);
  • Løfteudstyr / materialehåndteringsudstyr (mobilkraner, stillads);
  • Vejudstyr (vejhøvle, tromler, asfaltlæggere).
Køb og salg af entreprenørmaskineri kræver erfaring og en professionel tilgang. Dette er hovedkriterierne, som online-platformen Truck1 bruger til at udvælge hvilke europæiske forhandlere, de vil samarbejde med. Vores katalog præsenterer et bredt udvalg af brugte entreprenørmaskiner fremstillet af verdens førende mærker som Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Liebherr, Volvo og mange andre.
Ved at klikke på et link på denne hjemmeside accepterer du og giver os tilladelse til at behandle dine personlige data, herunder brugen af cookies og lignende teknologier. Det er implementeret for at forbedre og personliggøre din oplevelse på denne hjemmeside, vores andre hjemmesider og på hjemmesider for tredjeparts reklamebureauer, der samarbejder med os. Vores partnere kan også gemme cookies på din enhed eller bruge lignende teknologier til at indsamle og behandle de personlige oplysninger. Få mere at vide om, hvordan vi behandler dine private oplysninger.